- 11%

Zum fürdőszobai tisztító 500 ml

680 Ft

Habosító szórófejes ZUM fürdőszobai tisztító általános tisztításhoz és vízkőoldáshoz.

EAN: 5997104704116 Cikkszám: 40000000004361 Kategória:

Leírás

Bármennyire is próbálkozik az ember, mind tudjuk, hogy a fürdőszoba takarítás nem leányálom. Ám, ha már muszáj megcsinálni, a legjobb, ha minél gyorsabban végzünk vele. Ebben segít a Zum fürdőszobai tisztító. 
A ZUM fürdőszobai tisztító egyben vízkőoldó is, így nem csak az általános baktériumok és a kosz, hanem a szappanlerakódás, víznyomok és a vízkő legnagyobb ellensége is.
A tisztítószer habosító szórófeje lehetővé teszi, hogy kényelmesen elérje a fürdőszoba minden felületét, így takarítás után, a teljes helység újra régi fényében tündökölhet. Használható a csapok, a kád, a zuhanyzó, valamint a wc tisztítására is. 
Fontos! Ne használja a fürdőszobai tisztítószert márványon vagy természetes köveken. Használat előtt pedig mindenképpen próbálja ki egy kevésbé látható felületen. 
Felhasználási javaslat: Permetezze a tisztítószert a felületre, hagyja hatni egy percig, majd törölje le egy nedves ronggyal. Nincs szükség súrolásra. Ne használja a fürdőszobai tisztítószert márványon vagy természetes köveken. Használat előtt pedig mindenképpen próbálja ki egy kevésbé látható felületen. 
Összetétel: <5% nemionos felületaktív anyag, <5% ecetsav, <5% foszforsav, illatanyag (D-Limonene, Linalool).

További információk

Tömeg 0.565 kg
Méretek 10 × 5.5 × 26 cm
Kiszerelés:

500 ml

Nyelvek a csomagoláson:

magyar, román, horvát, szlovák

Származási hely:

Magyarország

CLP rendelet:

Bőrirritáló hatású, Súlyos szemkárosodást okoz

Érdekelhetnek még

© 2023 Dymol Kft.