Fenntarthatóság

Fenntartható tisztítószer? Teszünk érte.

 

A DYMOL, mint magyarországi tisztítószer gyártó, erőteljesen elkötelezett a környezeti fenntarthatóság iránt, e szemlélet mindennapi üzletitevékenységink alapja. A vállalatunk hosszú távú stratégiai célja, hogy olyan tisztítószereket kínáljon, amelyek nem csak hatékonyak, hanem környezetkímélőek is.

Ennek érdekében számos lépést tettünk és tenni fogunk a jövőben:

Környezetbarát összetevők: A Dymol folyamatosan kutat és fejleszt olyan összetevőket, amelyek környezetbarátak és biológiailag lebomlóak. Ennek eredményeként termékeik kevesebb környezeti terhelést jelentenek azok használata során. Ez magában foglalhatja a biológiailag aktív enzimek, természetes alapanyagok vagy fenntartható forrásokból származó anyagok felhasználását termékeink gyártása során.

 

Hulladék minimalizálás: A gyártási folyamatok során a vállalat erőfeszítéseket tesz a hulladék minimalizálására és újrahasznosítására. Így csökkenti a termelés a bolygónkra gyakorolt környezeti hatásait. Elősegítjük a hulladék minimalizálását és a csomagolási terhelés csökkentését azáltal, hogy legtöbb termékünket nagy kiszerelésben, utántöltőként is értékesítjük. Ezzel csökkentve a felesleges csomagolási hulladékot és a szállítási terhelést.

 

Környezetbarát csomagolás: A környezetünkben található műanyaghulladék problémája ma már komoly aggodalomra ad okot. Ez nem csak esztétikai problémát okoz, hanem komoly környezeti veszélyeket is hordoz magában. Az ilyen globális probléma kezelése nem egyszerű, mivel a műanyagok életciklusa összetett és nem korlátozódik egyetlen területre vagy országra. A Dymolnál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy részt vegyünk ebben az együttműködésen alapuló globális megoldásokban. A jövőben a célunk az, hogy termékeink csomagolását újrahasznosított műanyagok felhasználásával állítsuk elő.

© 2023 Dymol Kft.