Szállítás

Boxy Express SameDay szállítás:

Ha munkanapokon 12 óráig leadja a rendelését, mi még aznap kézbesítjük azt a címzettednek 14:00 és 20:00 óra között. Az expressz szolgáltatásunk elérhető Budapest teljes területén és jelenleg a nagyobb agglomerációs településeken is. Emellett folyamatosan bővítjük lefedettségünket, hogy még több ügyfelünk számára nyújthassuk ezt a kényelmes és gyors megoldást.

Jelenleg a következő településekre végzünk Boxy Express SameDay szállítást:

Budapest, Budakalász, Budakeszi. Budaörs, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd, Fót, Gyál, Gyömrő, Maglód, Pécel, Pomáz, Szigetszentmiklós. Törökbálint, Üllő, Vecsés

Boxy NextDay szállítás:

Az országos szállítás során a Boxy fulfillment partnerünk választja ki a legideálisabb futárszolgálatot, amely házhoz viszi a megrendelt csomagot. Mindig az elérhető leghatékonyabb szállítóval dolgozunk, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek.

Csomagsúlyhatár: Egy csomag legfeljebb 31,5 kg lehet

Csomagkövetés: Ingyenes e-mail üzeneteket küldünk a csomag státuszáról, így mindig nyomon követheti szállítmánya útját.

Online csomagstátusz: A csomagja státuszinformációit könnyedén elérheti az interneten keresztül.

Másodszori ingyenes kézbesítési kísérlet: Az első sikertelen kézbesítés után a futárszolgálat a következő munkanapon automatikusan megkísérli újból kézbesíteni a csomagot.

 

14.00-ig leadott rendelések esetén, amennyiben rendelkezésre áll az elérhető készlet és pontos kézbesítési cím, igyekszünk még aznap átadni a futárszolgálatnak a csomagot, hogy minél hamarabb hozzájuthasson a megrendelt Dymol termékekhez.

 

 

Big pack szállítás:

Amennyiben több csomagot rendel vagy a csomagok összsúlya meghaladja a 31,5 kg-ot, javasoljuk a Sprinter  futárszolgálatot. Ennek az az előnye, hogy kedvező cím alapú árazást alkalmaznak, így hatékonyan kezelheti a nagyobb szállítási igényeket.

Csomagkövetés: A csomagok státuszáról ingyenes e-mail értesítéseket küldünk, így mindig naprakész lehet a szállítmányok helyzetéről.

Online csomagstátusz: A csomagok státuszinformációit könnyen elérheted az interneten keresztül, így nyomon követheti az útjukat.

Másodszori ingyenes kézbesítési kísérlet: Amennyiben az első kézbesítési próbálkozás sikertelen volt, a következő munkanapon automatikusan megkísérli újból kézbesíteni a csomagot.

© 2023 Dymol Kft.