Vállalati kultúra: elhivatottság és minőség a tisztaságért!

A Dymol vállalati kultúrájában elkötelezettek vagyunk az szakmaiság, minőség és fenntarthatóság iránt. Minden lépésünkkel arra törekszünk, hogy a mindennapi tisztaságát a legmagasabb színvonalon tegyük elérhetővé vásárlóink számára.

1. Minőség a kötelezettségünk

A minőség a vállalatunk szívét és lelkét képezi. Minden termékünk mögött álló alapelv az, hogy csak a legjobb alapanyagokat és gyártási folyamatokat alkalmazzuk. ISO 9001:2008 minőségbiztosítási rendszerünk megerősít bennünket a magas színvonalú termékek előállításában. Az elköteleződésünk nem csak a termékeinkben, hanem ügyfélszolgálatunkban és partnerekkel való kapcsolatainkban is megmutatkozik.

2. Munkatársaink értékeink pillérei

Munkatársaink elkötelezettek rugalmasak és tehetségesek. Bízunk abban, hogy a vállalatunk sikere az ő közreműködésük nélkül nem lenne lehetséges. Éppen ezért biztosítjuk, hogy inspiráló és támogató, családias munkakörnyezetben dolgozhassanak. Ők azok, akik megtöltik a DYMOL márkanevet szakértelemmel.

3. Fenntarthatóság a jövőnk

A környezetvédelem nem csupán egy cél, hanem életfilozófiánk része. Tudjuk, hogy a bolygó védelme a jövő generációiért felelősségünk. Így termékeinket úgy tervezzük, hogy ne csak hatékonyak legyenek a tisztításban, hanem környezetbarátok is.

4. Innováció az előrehaladás kulcsa

Az innováció az, ami előre visz minket. Folyamatosan törekszünk arra, hogy új és hatékony megoldásokat hozzunk létre a mindennapi tisztaság és higiénia terén. Kutatás-fejlesztési tevékenységünkkel új technológiák, formulák és csomagolási megoldások felé nyitunk ajtót, mindig a felhasználók igényeinek és a fenntarthatósági céloknak megfelelően.

5. Társadalmi felelősségvállalás a közösségünkért

Nem csak termékeink és folyamataink iránt érzünk felelősséget, hanem a közösségünk iránt is. Együttműködünk helyi kezdeményezésekkel és jótékonysági projektekkel, hogy hozzájáruljunk a környezetünk és a társadalmunk fejlődéséhez.

Rólunk mondták

Orosz Katalin
ügyvezető, Taritász Kft.

Tisztítószer-nagykereskedés vagyunk, számunkra elengedhetetlen, hogy a beszállítónk széles választékkal rendelkezzen és a termékeit elérhető áron kínálja. Emiatt döntöttem annak idején a DYMOL  mellett.

Azóta sem bántam meg, hiszen a legtöbb partnerünk ezeket a termékeket keresi.

Ők is látják, hogy mind az árat, mind a minőséget tekintve, jó üzletet kötnek.

Nagy Éva
termelési osztályvezető, Chemität Kft.

Mivel cégünk a Chemität nagykereskedők számára forgalmaz háztartási vegyipari termékeket, számunkra kiemelten fontos, hogy a tisztítószerek minősége kifogástalan legyen. Ezt követi az előbbit figyelembe vevő korrekt árazás. 7 éve dolgozunk a DYMOL-al, szerintem ez is jól mutatja, hogy a részünkre bérgyártott tisztítószerek esetén mindkettő teljesül.

Úgy gondolom, aki hasonló szempontok alapján keres tisztítószert vagy bérgyártót, velük nem fog mellényúlni.

Elek Gábor
ügyvezető, Temi Higiéniai Kft.

2007-ben alakult a Temi Higiéniai Kft. cégünk. Alapvetően , vegyszerek, tisztítószerek, takarítóeszközök, takarítókocsik, kéztörlőpapír, toalettpapír, nagykereskedelmi forgalmazására. Dymol kft megbízhatóságának, ügyfélkezelésének köszönhetően  több mint 10 éves sikeres partneri kapcsolatot mondhatunk magunkénak.

Kiss Gábor
logisztikai vezető, Alföld Higiénia Kft.
Sok éve vagyunk partnerek, folyamatosan vásároljuk a Dymol termékeket. Jó ár/érték arányú termékek, gyors és pontos kiszolgálás, segítőkész, felkészült kollégák!
Bánovics Tamás
ügyvezető, SZÍNES-KERESKEDÉS Kft.
Több, mint 30 éve tisztítószereket is forgalmazó nagykereskedés vagyunk. Fontos szempont volt nálunk az ár-érték megfelelő egyensúlya, ezért is szavaztunk a DYMOL termékei mellett.
Dencs Károly
ügyvezető, Higiénia Trade Hungary KFT.
Több, mint 21 éve tisztítószereket is forgalmazó nagykereskedés vagyunk. Fontos szempont volt nálunk az ár-érték megfelelő egyensúlya, ezért is szavaztunk a DYMOL termékei mellett.
© 2023 Dymol Kft.