Kapcsolat

Dymol Kft.

2143 Kistarcsa, Külső raktár krt. 1/b.
Tel: +36-28-470-500
www.dymol.hu

Gyakori kérdések:

A teljes termékportfóliónkat megtalálja a Márkák menüpont alatt. Itt áttekintheti a rendelkezésre álló márkáinkat és termékeinket, amennyiben online megvásárolni is szeretné termékeinket, saját webshopunkban teheti meg. Amennyiben pontosan tudja a keresett termék nevét, a weboldalon található kereső mezőben beírva kereshet termékeinkre.

Amennyiben az egyes termékek biztonsági adatlapjait keresi, tekintse meg Biztonsági adatlapok menüpontunkat. Termékeink biztonsági adatlapja a terméknevére kattintva letölthető.

Amennyiben Ön online szeretne rendelést leadni, az ingyenes házhoz szállításhoz a minimum értékhatár 15.000 Ft értékben szükséges rendelnie. A vásárlási folyamat során a webshopban minden esetben feltüntetésre kerül a pontos értékhatár.

A véglegesített és leadott rendelést követően a megrendeléseket sajnos utólag nem áll módunkban módosítani.

A webshopon megrendelt termékek kiszállítását minden esetben leszerződött futárszolgálat végzi.

Igen , a webshopban található árak mindegyike már tartalmazza az ÁFÁT.

A webshopban SimplePay kártyás fizetési lehetőség és futárnál történő utánvételi fizetési lehetőségek közül választhat.

A vegyszereket tartós közvetlen napsugárzástól távol kell tartani, illetve -5°C és +40°C között tárolandóak. Ezen felül az öblítőket hűvös, fagymentes helyen kell tárolni minőségének megőrzése érdekében.

A gyártási időtől számított 2 évig garantáljuk termékeink szavatosságát. A pontos lejárati dátum megtalálható minden termékünkön. Kivételt képeznek ez alól a klór tartalmú termékek (Dymosept termékcsalád), melyek 1 évig őrzik meg szavatosságukat.

Maró hatásuk miatt az alábbi termékek tárolásánál és használatánál kérjük, hogy különös óvatossággal járjanak el: Zum Lefolyótisztító, Zum Hidegzsíroldó, Zum Oxy, Dymosept fertőtlenítők, DY-01 Erős hatású vízkőoldó, DY-14 Lúgos tisztítószer

Amennyiben nem megfelelő/sérült terméket kapott kérjük jelezze e-mailben az ugyfelszolgalat@dymol.hu címen. Az e-mailben kérjük csatoljon képet a sérült termékről és tüntesse fel rendelési azonosítóját.

Fontos vásárlóink véleménye, nagy odafigyeléssel vesszük figyelembe termékeink és szolgáltatásunk kialakításánál. Amennyiben termékeinkről elmondaná véleményét, az adott termék oldal tudja megtenni a Vélemények pont alatt.

Amennyiben nem gyártási hiba miatt szeretné kicserélni rendelt termékeit, abban az esetben kérjük vegye fel a kapcsolatot az ugyfelszolgalat@dymol.hu címen munkatársunkkal. Az e-mailben kérjük írja be megrendelés azonosítóját és csatoljon egy jól látható képet a szavatossági időről a terméken. Kicserélni csak bontatlan állapotban lévő terméket, legalább meglévő fél év szavatossági idő esetén tudunk. A megvásárolt termék(ek) visszaküldéséhez tetszőleges szállítási módot (postai utat, futárszolgálatot) vehet igénybe. A termék(ek) visszaküldésének közvetlen költsége a Vásárlót terheli.

Amennyiben szállítási információkról szeretne információt, kérem látogasson el a Szállítás menüpontban, ahol részletesen olvashat szállítási feltételeinkről.

Különböző lehetőségek állnak rendelkezésre a Dymollal való üzleti együttműködés létesítésére. A megfelelő kapcsolattartó eléréséhez, használja az alább található kapcsolatfelvételi űrlapot.
Kérjük, adja meg nevét
Kérjük, adja meg e-mail címét
Kérjük, írjon nekünk valamit
Kérjük, fogadja el az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat
© 2023 Dymol Kft.