Rólunk: Az elkötelezettség és minőség összhangja Magyarországon

Történetünket egy kis garázsban, családi vállalkozásként kezdtük 1982-ben, akkor még Szilasi Vegyi Gmk. néven, ekkor még autóápolási termékeinkkel hódítottuk meg először a  korai magyar piacot.

A nagy ugrás 1986-ban következett be, amikor a háztartás-vegyi termékek gyártásába is belevágtunk. Mosogatószer, ablaktisztító, légfrissítő és bútorápoló – a mindennapi otthoni tisztításhoz szükséges termékeket fejlesztettünk ki és állítottunk elő, mindig a minőségre, hatékonyságra és a környezetvédelemre összpontosítva. Az elhivatottságunk és az innováció iránti szenvedélyünk vezérelt minket, és 1987-ben sikerült megvásárolnunk az első ipari területünket, ami máig az otthonunk maradt. Ezzel megalapoztuk a fejlődésünk alapjait és erősítettük az elkötelezettségünket.

Az év 1988 volt, amikor új nevet öltöttünk magunkra: DYMOL Vegyi Gmk. A változás a dinamikus fejlődésünket és az innovatív megközelítésünket tükrözte. A következő évben, 1989-ben, újabb mérföldkőhöz érkeztünk, amikor ismét nevet váltottunk, és DYMOL Vegyi Kft. néven folytattuk útjainkat. Ezzel a változtatással a vállalkozás formálódott, de értékeink és elveink maradtak változatlanok: magyar tulajdonban működünk, és továbbra is az elhivatottság, a minőség és az innováció iránti szenvedély vezérli munkánkat.

Az évtizedek során nem csak növekedtünk, de új irányokba is bővültünk.  1800 négyzetméteren zajlik a termelés és a raktározás, és büszkén gyártunk több mint  50 féle háztartási vegyi tisztítószert és kozmetikai terméket.  A kiszerelési mérettől függően 300 ml-től 5000 ml-ig terjedő termékeink magas minőségű alapanyagokból készülnek, hogy a mindennapi tisztaság a legjobb formában legyen elérhető. Emellett együttműködünk társcégünkkel, amely a gyümölcstea előállítás területén tevékenykedik, ezzel is hozzájárulva a sokszínű portfóliónkhoz.

Az út, amit bejártunk, tele van mérföldkövekkel és elköteleződéssel a környezetvédelem és a minőség iránt és büszkék vagyunk arra, amit elértünk.

ISO 9001:2008 minőségbiztosítási rendszerünk garantálja, hogy minden termékünk a legmagasabb színvonalon készüljön.

© 2023 Dymol Kft.