Zum mosogató balzsam 1000 ml

625 Ft

Hatékonyan eltávolítja a zsíros szennyeződéseket a háztartási-konyhai edényekről. Nagy hatású kézi folyékony mosogatószer, cseppmentesen szárad.

EAN: 5997104701474 Cikkszám: 40000000006901 Kategória: Címke:

Leírás

Mosogatás = órákig tartó rémálom? Nem, ha a ZUM mosogatószert választja hozzá! Persze, azt nem állítjuk, hogy varázsütésre megszereti tőle a mosogatást, ám azt igen, hogy segítségével az edények mosásával töltött idő jócskán megrövidülhet!

Ez a hatékony formulának köszönhető, amely hozzájárul, hogy a ZUM mosogatószer kíméletlenül távolíthassa el a zsíros szennyeződéseket bármely háztartási-konyhai edényről. Azt szeretjük benne a legjobban, hogy ez a konyhai tisztítószer cseppmentesen szárad, ezért mosogatás után nem maradnak foltosak az edények.
Kellemes aloe vera, valamint friss citrom illatban is kapható.

 Tipp: Kevés mosogatnivaló esetén a mosógatószert érdemes külön, vízzel feloldani, majd az alábbi sorrendben hozzálátni a mosogatásnak: poharak, kevésbé koszos edények, legszennyezettebbek.

Felhasználási javaslat: 5 liter kézmeleg vízhez 1-2 kávéskanál (5-10 ml) mosogatószer.

Összetétel: 5-15% anionos felületaktív anyag, <5% nemionos felületaktív anyag, illatanyag, konzerválószer (Sodium Benzoate).

További információk

Tömeg 1.08 kg
Méretek 10 × 8 × 29 cm
Kiszerelés:

1000 ml

Nyelvek a csomagoláson:

magyar

Származási hely:

Magyarország

CLP rendelet:

Bőrirritáló hatású, Súlyos szemkárosodást okoz

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még

© 2023 Dymol Kft.