Ismerd meg a ZUM termékcsaládot, mely a legrégebbi márkánk, és amit a legnagyobb odafigyeléssel terveztünk meg. Bízhatunk benne, hogy minden ZUM termék mögött minőség és megbízhatóság áll.A ZUM termékcsalád széles körű választékot kínál.

A különféle termékkategóriákból való kiemelkedésével a ZUM márka neve mára egybeforrt a kifogástalan tisztaság és frissesség érzetével, legyen szó ruhákról vagy otthoni környezetről.A kínálatunkban szereplő ZUM ablaktisztító, ami a ragyogó ablakok titkát őrzi meg számodra.

Ha otthonod bútorait szeretnéd újra élettel telivé varázsolni, a ZUM bútorápolóval a régi fényét és eredeti szépséget hozhatod vissza.A ZUM mosószerek és öblítők kiváló minősége nem csupán gondoskodik ruháid alapos tisztaságáról, hanem friss illattal is elvarázsolja őket. A ZUM Oxy termékünk a foltok eltávolításában kivételes, még a legmakacsabb foltokat is hatékonyan megszünteti, így ruháid visszanyerik eredeti frissességüket.A ZUM termékcsalád egyik különlegessége a konyhai – fürdőszobai tisztítószereink palettája. Ezek a termékek garantáltan hozzájárulnak otthonod makulátlan tisztaságához.

Fedezd fel a ZUM termékcsalád minden tagját, és hozd be otthonodba a tisztaság és higiénia teljes harmóniáját.

© 2023 Dymol Kft.