Ismerje meg a ZUM termékcsaládot, mely a legrégebbi márkánk, és amit a legnagyobb odafigyeléssel terveztünk meg. Biztos lehet benne, hogy minden ZUM termék mögött minőség és megbízhatóság áll.A ZUM termékcsalád széles körű választékot kínál.

A különféle termékkategóriákból való kiemelkedésével a ZUM márka neve mára egybeforrt a kifogástalan tisztaság és frissesség érzetével, legyen szó ruhákról vagy otthoni környezetről.A kínálatunkban szereplő ZUM ablaktisztító a ragyogó ablakok titkát őrzi meg az Ön számára.

Varázsolja újra élettel telivé otthonának bútorait a ZUM bútorápolóval a régi fényüket és eredeti szépségüket hozhatja vissza.A ZUM mosószerek és öblítők kiváló minősége nem csupán gondoskodik ruháid alapos tisztaságáról, hanem friss illattal is elvarázsolja őket. A ZUM Oxy termékünk a foltok eltávolításában kivételes, még a legmakacsabb foltokat is hatékonyan megszünteti, így ruháid visszanyerik eredeti frissességüket.A ZUM termékcsalád egyik különlegessége a konyhai – fürdőszobai tisztítószereink palettája. Ezek a termékek garantáltan hozzájárulnak otthona makulátlan tisztaságához.

Fedezze fel a ZUM termékcsalád minden tagját, és hozz be otthonába a tisztaság és higiénia teljes harmóniáját.

© 2023 Dymol Kft.