Ismerkedj meg a Dymosept fertőtlenítő tisztítószer lenyűgöző teljesítményével, amely a mindennapi tisztítás szintjét messze túlhaladva hozza el a rendkívüli hatékonyság élményét! Ez a klórtartalmú megoldás nem csupán a kórokozókat teszi ártalmatlanná, hanem eltávolítja a kellemetlen szagokat is otthonából, ezzel teremtve meg a frissesség és tisztaság atmoszféráját.

Az egyedülálló előnye az, hogy 4 különböző illatvariációban és 500ml – től 5000 ml-ig érhető.

Kísérletezze ki a Dymosept széleskörű felhasználhatóságát: a padlóktól kezdve a WC-ken át a mosható felületekig a konyhában és fürdőszobában egyaránt, ahol a mélyreható tisztítás és fertőtlenítés elengedhetetlen.

Fedezze fel a Dymosept erejét, és hozza el otthonába a tisztaság és frissesség új dimenzióját!

Fedezd fel lenyűgöző Well Cosmetic termékeink varázslatos világát, amelyek új értelmet adnak a test és szépségápolásnak. Gondosan tervezve hajnak és bőrnek egyaránt.

Engedd, hogy lenyűgözzenek folyékony szappanaink, melyek bőrbarát pH-értékük révén nem csak hatékonyan és gyengéden tisztítanak, hanem a bőrödet is hosszan tartó hidratálással ajándékozzák meg. Illataik kavalkádja vár rád: válaszd a glicerintől aloe veráig, gránátalmától a natúr higiéniaig, narancsos csokoládétól a balzsamos eleganciáig.

Mindez elérhető három különböző méretben: 500 ml, 1000 ml és 5000 ml.

Hajad tökéletes táplálásban részesülnek a samponunk által, melyek gyógynövények erejét hordozzák magukban. Így garantáljuk, hogy hajad nem csak ragyog, de a megfelelő táplált is lesz.

A tusfürdőnk pH-egyensúlya egyenesen a bőröd érzékeny igényeihez van tervezve. Hagyd, hogy a tisztaság élménye ölelje körbe, miközben bőröd megkapja a gondoskodás és hidratálás érzését is.

Fedezd fel újra, milyen frissnek és élénknek érezheted magad egyetlen zuhany után is.

Zum

Ismerd meg a ZUM termékcsaládot, mely a legrégebbi márkánk, és amit a legnagyobb odafigyeléssel terveztünk meg. Bízhatunk benne, hogy minden ZUM termék mögött minőség és megbízhatóság áll.A ZUM termékcsalád széles körű választékot kínál.

A különféle termékkategóriákból való kiemelkedésével a ZUM márka neve mára egybeforrt a kifogástalan tisztaság és frissesség érzetével, legyen szó ruhákról vagy otthoni környezetről.A kínálatunkban szereplő ZUM ablaktisztító, ami a ragyogó ablakok titkát őrzi meg számodra.

Ha otthonod bútorait szeretnéd újra élettel telivé varázsolni, a ZUM bútorápolóval a régi fényét és eredeti szépséget hozhatod vissza.A ZUM mosószerek és öblítők kiváló minősége nem csupán gondoskodik ruháid alapos tisztaságáról, hanem friss illattal is elvarázsolja őket. A ZUM Oxy termékünk a foltok eltávolításában kivételes, még a legmakacsabb foltokat is hatékonyan megszünteti, így ruháid visszanyerik eredeti frissességüket.A ZUM termékcsalád egyik különlegessége a konyhai – fürdőszobai tisztítószereink palettája. Ezek a termékek garantáltan hozzájárulnak otthonod makulátlan tisztaságához.

Fedezd fel a ZUM termékcsalád minden tagját, és hozd be otthonodba a tisztaság és higiénia teljes harmóniáját.

Ismerkedj meg a Kata ablak és felülettisztító lenyűgöző világával, ahol a ragyogó tisztaság és a fényes üvegfelületek élményét élheti át! A Kata ablaktisztító kiváló teljesítménye nem csak az ablakok tisztítására korlátozódik, hanem a ház valamennyi üvegfelületén megeleveníti a foltmentes ragyogást.

Az ablaktisztító egyedi összetétele hatásosan távolítja el még a makacs szennyeződéseket is, például a szappanmaradványok vagy vízcseppek által okozott foltokat. A praktikus szórófejes kialakítás pedig egyszerű és kényelmes használatot tesz lehetővé, miközben a folyadékot is takarékosan adagolja.

A Kata teljeskörűen kielégíti a fogyasztói elvárásokat, elérhető 3 különböző kiszerelésben is:

  • Az 500 ml-es méret ideális otthoni használatra,
  • Az 1000 ml-es méret ideális az utántöltésre ,
  • Az 5000 ml-es kiszerelés pedig gazdaságos megoldást nyújt professzionális felhasználásra

 

© 2023 Dymol Kft.