Dymosept fertőtlenítő tisztítószer citrom illatú 750 ml

610 Ft

Nagy teljesítményű Dymosept klórtartalmú fertőtlenítő tisztítószer a kórokozó baktériumok és a kellemetlen szagok ellen.

EAN: 5997104702563 Cikkszám: 40000000001847 Kategória: Címke:

Leírás

Néha nagyobb teljesítményre van szükség, mint amennyit egy általános tisztítószer nyújtani tud. Ekkor lép színre a Dymosept fertőtlenítő tisztítószer citrom illattal

Ez egy hatékony, klórtartalmú tisztítószer, amely nemcsak a kórokozó baktériumokat pusztítja el, de a rémes szagokat is száműzi a szobából. Az egyik legjobb benne, hogy 4 különböző illatban kapható, így Önnek nem kell lemondania a friss és finom illatról a hatékonyság kedvéért.

Eredetileg professzionális felhasználásra hoztuk létre, de szerettük volna, hogy az Ön otthonában is megmutathassa az erejét, így lakossági felhasználásra is elérhetővé tettük.

Tipp: Otthonra válassszon a 750 vagy 1500 ml-s kiszerelések közül.

Próbálja ki padlóján, a WC-n, valamint a konyha vagy a fürdőszoba minden olyan mosható felületén, amely mélyebb tisztítást, fertőtlenítést igényel.

Felhasználási javaslat: Juttassa kis mennyiségben a tisztítószert a tisztítandó felületre, majd egyenletesen oszlassa el, úgy, hogy ne maradjanak kezeletlen részek. 30 perc behatási idő után nedves ruhával törölje le, vagy hagyja rászáradni.

Összetétel: 1,6% nátrium-hipoklorit (biocid hatóanyag), <5% anionos felületaktív anyag, <5% nátrium-hidroxid, illatanyag.

Dymosept fertőtlenítő tisztítószer citrom illatú 750 ml biocid termék. Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

További információk

Tömeg 0.812 kg
Méretek 8 × 5.5 × 28 cm
Kiszerelés:

750 ml

Nyelvek a csomagoláson:

magyar, szlovák

Származási hely:

Magyarország

CLP rendelet:

Bőrirritáló hatású, Súlyos szemkárosodást okoz

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még

© 2023 Dymol Kft.