Dymosept Plus fertőtlenítő tisztítószer fenyő illatú 750 ml

690 Ft

Dymosept PLUS fertőtlenítő hatású tisztítószer a fürdőszobai felületek fehérítéséhez, fertőtlenítéséhez.

EAN: 5997104703515 Cikkszám: 40000000006309 Kategória: Címke:

Leírás

A Dymosept PLUS fertőtlenítőszer a fertőtlenítés koronázatlan királya. Kíméletlenül bánik el a felületeken megbúvó baktériumokkal (99.9%-os hatékonysággal), eközben pedig nem csak tisztítja és fertőtleníti, de fehéríti is a felületet.
A Dymosept Plus fertőtlenítőszer szuperereje, hogy a WC, fürdőkád, konyhai és fürdőszobai csaptelepek, kilincsek, villanykapcsolók és más felületek tisztítása közben 3-szor nagyobb fertőtlenítő hatást fejt ki, mint bármely más általános tisztítószer. További

Profi, takarítócégeknek készült minőség lakossági és professzionális használatra.

Tipp: További erős fertőtlenítőszereinkből itt talál még továbbiakat.

Figyelmeztetés: Mivel egy rendkívül erős fertőtlenítőről beszélünk, kérjük vegye figyelembe, hogy a tisztítószer elszíneződést okozhat a festett felületeken. Javasoljuk, hogy használat előtt tesztelje le egy kevésbé látható helyen.

Felhasználási javaslat: Készítsen 2%-os vizes oldatot (100 ml Dymosept 5l vízbe), és juttassa a szert a tisztítandó felületre úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak, majd 20 perc behatási idő után mossa le a felületet csapvízzel, vagy hagyja az oldatot rászáradni. Tilos más szerekkel együtt használni. Veszélyes gázok (klór) szabadulhatnak fel.

Összetétel: 4% nátrium-hipoklirit (biocid hatóanyag), <5% anionos felületaktív anyag, <5% nemionos felületaktív anyag, <5% nátrium-hidroxid, illatanyag.

További információk

Tömeg 0.812 kg
Méretek 8 × 5.5 × 28 cm
Kiszerelés:

750 ml

Nyelvek a csomagoláson:

magyar

Származási hely:

Magyarország

CLP rendelet:

Bőrirritáló hatású, Súlyos szemkárosodást okoz

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még

© 2023 Dymol Kft.